BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida de mandarines i Tête de Moine amb oli d'avellanes

13/enero/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 1 escarola de cabell d'àngel
  • ½ bulb de fonoll
  • 8 grans de raïm blanc
  • Un raig de suc de llimona
  • 4 mandarines
  • 300 g de formatge Tête de Moine
  • 200 ml d'oli d'avellanes
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 25 ml de reducció de vinagre
  • sal gruixuda en escames
  • porradell

 

Preparació

  1. Netegeu l'escarola amb abundant aigua i escorreu-la molt bé. Passeu-la pel centrifugador per treure tota l'aigua possible.
  2. Talleu el bulb de fonoll a tires molt fines. Escaldeu-les en aigua bullent durant mig minut, refredeu amb aigua i gel.
  3. Peleu (opcional) els raïms, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes. Poseu-los en un got amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin.
  4. Peleu les mandarines, separeu els grills i traieu tota la part blanca possible. Talleu cada grill en dos o tres trossos.
  5. Feu flors de Tête de Moine amb la girolle.
  6. Prepareu l'amaniment. Barregeu l'oli d'avellanes, el vinagre reduït, les avellanes torrades trencades i el porradell picat.
  7. Poseu l'enciam distribuït als plats. Al damunt poseu-hi el fonoll, els raïms, la pinya, la mandarina i les flors de Tête de Moine. Amaniu amb l'oli d'avellanes i poseu unes escames de sal pel damunt.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.