BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta d'amanida de kale amb gambes llagostineres

29/enero/2020

Recepta d’ amanida de kale amb gambes llagostineres, ingredients per a 4 persones:

  • 4 fulles de col kale
  • 20 gambes llagostineres
  • 2 peres de carn ferma
  • 1 bossa de fulles i brots
  • 50 g de pinyons
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 50 ml de vinagre de poma
  • Sal

 

Elaboració:

  1. Renteu la col kale, elimineu-ne el tronc, trossegeu les fulles amb les mans i col·loqueu-les en un bol amb dues cullerades de sal. Fregueu-les amb les mans i la sal a intervals de 5 minuts durant 30 minuts perquè els filaments es trenquin. Esbandiu-les i col·loqueu-les en un bol amb aigua molt freda durant 30 minuts.
  2. Renteu les gambes, peleu-les i coeu-les al vapor durant 3 minuts.
  3. Preescalfeu el forn a 200 °C. Renteu les peres, talleu-les a grills i enforneu-les amb una mica d’oli durant 15 minuts.
  4. Per a la vinagreta, torreu els pinyons i bateu-los amb l’oli d’oliva, el vinagre i un pessic de sal.
  5. Eixugueu bé les fulles de kale. Barregeu-les amb les fulles i els brots, i col·loqueu-ho tot en un bol. Afegiu-hi la resta d’ingredients i amaniu-ho amb la vinagreta. Serviu-ho.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.