BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

13/septiembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun
sal
pebre negre
oli d'oliva verge extra

Per a la ceba caramel·litzada: 
2 cebes de Figueres 
1 culleradeta de sucre
oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre de Mòdena

Per a la crema de formatge de cabra:
500 ml de nata líquida
200 g de formatge de cabra
1 branqueta de farigola
sal fina
pebre negre molt

Preparació:

  1. Per a la ceba caramel·litzada: pela les cebes i talla-les a la juliana; cou-les en una paella amb una mica d’oli a foc lent, fins que quedin transparents. Afegeix-hi el sucre i el vinagre, i caramel·litza-les.
     
  2. Per a la crema de formatge: en un cassó, poseu la nata, el formatge tallat a trossos, la sal i el pebre. Afegeix-hi la farigola i cou-ho a foc lent 5 min. Retira la farigola i tritura la salsa. Si cal, pots reduir-la més al foc, perquè agafi cos.
     
  3. Cou els talls d’agulla de porc salpebrats a la planxa, amb una mica d’oli.
     
  4. Als plats, posa una base de ceba caramel·litzada. A sobre, posa tres talls d’agulla de porc i salsa’ls amb una mica de la crema de formatge de cabra.


 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.