BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de patates amb sorpresa

08/de febrer/2019

Recepta de patates amb sorpresa, ingredients per a 4 persones:

 

  • 8 patates per al forn
  • 125 g de xampinyons
  • 4 tomàquets secs en oli
  • 1 ou
  • farigola
  • oli d’oliva verge extra
  • sal pebre negre

 

1 Renteu les patates, emboliqueu-les amb paper d’alumini i poseu-les al forn calent, a 190 ºC, 1 h.

2 Netegeu els xampinyons, talleu-los a tires fines i passeu-los per la paella amb una mica d’oli. Afegiu-hi la farigola esmicolada, salpebreu-ho amb moderació i reserveu-ho.

3 Verifiqueu la cocció de les patates (punxant-les amb una broqueta) i, si és correcta, partiu-les per la meitat, al llarg. Buideu-ne la polpa deixant-hi 1 cm de paret.

4 Aixafeu la polpa de patata i barregeu-la amb els xampinyons i l’ou batut. Farciu les patates amb la pasta resultant i, al damunt, poseu-hi els tomàquets secs, tallats a tires. Torneu-ho a posar al forn, 15 min.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.