BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Musclos a la marinera

26/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de musclos de roca del Delta de l’Ebre
  • 1 ceba picada
  • ½ pebrot verd picat a dauets
  • ½ pebrot vermell picat a dauets
  • 1 gra d’all picat
  • 200 gr. tomàquet natural ratllat 
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Un polsim de pebre negre
  • Un polsim de sal
  • 10 fulles de julivert
  • oli d'oliva verge extra

Preparació:

  1. Per començar neteja els musclos. Llença els que estiguin trencats o oberts. Posa’ls sota un raig d’aigua freda i ves-los raspant la closca amb l’ajuda d’un ganivet. A continuació, arrenca els filaments que sobresurten (amb els que s’agafen a la roca).
  2. Sofregeix la ceba i l’all amb l’oli i el llorer. Afegeix els pebrots picats i deixa que es coguin
  3. Mulla amb el vi blanc i deixa’l reduir
  4. Quan el vi s’ha evaporat afegeix el tomàquet ratllat, la sal, el pebre negre i una culleradeta pebre vermell.
  5. Quan el tomàquet estigui cuit i ben reduït, afegeix els musclos nets a la cassola, remena’ls i tapa’ls.
  6. Deixa que s’obrin lleugerament, un parell de minuts i afegeix el julivert picat.
  7. Serveix-los immediatament.


 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.