BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Canelons de pernil ibèric amb beixamel de formatge

Ingredients: 300 g de pernil ibèric d'una part no gaire magra 2 cebes 1 l de llet sencera 5...

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

Ingredients: 500 g de patates 4 ous grossos 500 ml d'oli d'oliva extra verge Sal 1 ceba...

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Ingredients: 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits 100 g de formatge de cabra sense...

Carxofes al forn amb pernil ibèric

Ingredients: 8 carxofes 100 g de pernil ibèric tallat a mà 2 llimones Julivert Oli d'oliva...

Pastís de xocolata i formatge

Ingredients (per a dos motlles rodons de 15 cm): 150 g de mantega 35 g de cacau en pols 50 g...

Costelles de porc amb salsa de castanya i vermut

Ingredients: 8 costelles de porc 200 g de castanyes pelades 200 ml de vermut vermell 200...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.