Peixaters, carnissers, xarcuters, formatgers i fruiters. A Bonpreu i Esclat estem orgullosos dels nostres professionals, que treballen l'ofici i que coneixen l'esforç del sector primari per oferir-nos els millors productes frescos, de qualitat i de proximitat. Perquè si una cosa et podem assegurar és que, amb nosaltres, el territori està en bones mans.
Digues sí als frescos de qualitat i de proximitat
Carnisseria, peixateria, xarcuteria, formatgeria o fruiteria. Saps realment com demanar producte fresc als nostres professionals? Amb aquesta guia, obtindràs tota la informació que necessites per demanar als nostres taulells i seccions de frescos!
Professionals experts en frescos
Darrere de cada tall de carn o de peix que t’emportes a casa teva hi ha la vocació dels nostres treballadors de Bonpreu i Esclat que, dia rere dia, forgen la seva experiència per tal d’oferir-te un producte fresc de qualitat i de proximitat.
L'orgull d'alimentar un país!
Ja fa més de deu anys que a Bonpreu i Esclat vam apostar per seguir perpetuant els oficis, a través de la formació, posant en marxa l’Escola de Comerç; una iniciativa interna que té com a objectiu formar els nostres professionals en l’ofici de carnisser, peixater, xarcuter i flequer.
3 escoles de comerç
Formem a més de 1.000 treballadors anualment a les nostres escoles
9.400 hores
destinades únicament a formació a l'any
+1 milió d'euros
d'inversió per formar als nostres professionals