correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Caneló de carbassó farcit de marisc amb beixamel de gambes
Paqui Ferreron Arpal
- Filetegeu el carbassó i escaldeu-lo 1 min. Poseu-lo en un recipient amb aigua freda, retireu-lo i eixugueu-lo amb paper de cuina. Reserveu-lo.
- En una paella, salteu les gambes, els musclos i les cloïsses amb el porro i els alls tendres. Reserveu-ho.
- Obriu els musclos i les cloïsses al vapor, amb un raig de vermut negre.
- En una cassola amb aigua mineral, poseu un porro, el tomàquet, un raig d’oli, sal i el peix de roca net. Feu-ho bullir 1 h.
- Feu servir els caps de les gambes per preparar un fumet, posant-los en un cassó amb una mica d’aigua i coent-los 30 min.
- Prepareu la beixamel amb un porro, els alls tendres i mitja cullerada de farina. Afegiu-hi el fumet de caps de gamba.
- Quan la beixamel estigui lligada, afegiu-hi el marisc i farciu els canelons de carbassó amb aquesta farsa. Reserveu-los.
- En una paella, daureu un all filetejat i salteu les angules. Poseu els canelons al forn, empolseu-hi parmesà i gratineu-los 8 min, a 180 ºC.
- Poseu un llit d’angules als plats i, a sobre, els canelons, un polsim de julivert i gambes.
Autor
Paqui Ferreron ArpalNúmero de persones
Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 250 g de gambes vermelles de Tarragona
- 500 g de musclos de roca
- 500 g de cloïsses
- 250 g d’angules
- 2 porros
- 3 tomàquets madurs
- 3 alls tendres
- 500 de peix de roca
- 1 gra d’all
- 100 g de farina
- 100 g de parmesà
- oli d’oliva arbequina verge extra
- vermut negre
- sal
- julivert