correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Vieires amb parmentier de patata
Núria Arumí Novellas
- Bulliu les patates amb pela, 20 min. Peleu-les i aixafeu-les. Incorporeu-hi la mantega i la llet.
- En una planxa ben calenta, poseu un parell de gotes d'oli i coeu les vieires, 1 min per cada costat.
- Al plat, feu un llit amb el Parmentier, poseu-hi les vieires a sobre i acabeu-ho amb les flors i el succedani de caviar de salmó.
Autor
Núria Arumí NovellasNúmero de persones
4Ingredients
- 8 vieires
- 1 kg de patates negres del bufet
- 250 g de mantega
- 250 ml de llet
- sal
- pebre negre
- succedani de caviar de salmó
- flors comestibles (pensaments)