correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Timbal de gules
Victoria Fernández Rodríguez
- Punxeu la patata per diversos llocs amb una forquilla i coeu-la al microones, 3 min per cada costat, a màxima potència. Quan estigui freda, talleu-la a rodanxes i reserveu-la.
- Salteu les gules amb una mica d’all i bitxo i reserveu-les.
- Talleu els xampinyons a làmines fines i salteu-los en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Feu el mateix amb les gambes.
- Munteu el plat posant una rondanxa de patata laminada i, a sobre, poseu-hi el timbal amb els pebrots escalivats, les gules, els xampinyons i les gambes.
- Abans de servir-ho, poseu-hi un polsim de pebre vermell i julivert picat i un raig d’oli d’oliva.
Autor
Victoria Fernández RodríguezNúmero de persones
Ingredients
- 1 patata mitjana
- 1 paquet de gules
- pebrots vermells escalivats
- 2 xampinyons frescos
- 6 gambes, pelades
- sal
- oli d’oliva verge extra
- pebre vermell
- julivert picat
- all
- bitxo