correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Tataki de tonyina vermella
Eva Corral Alfranca
- En una paella, sofregiu la ceba, tallada petita, fins que estigui transparent, i afegiu-hi la mel i la salsa de soja.
- Bulliu les mongetes tendres al vapor fins que estiguin grenyals.
- Passeu el llom de tonyina per la paella, 1 min per cada banda. Talleu-lo a daus d'1,5 cm.
- Talleu les mongetes i emplateu-ho.
Autor
Eva Corral AlfrancaNúmero de persones
2Ingredients
- 1 llom de tonyina vermella fresca
- 1 ceba
- 1 cullerada de mel
- sèsam
- mongetes tendres
- flors d'all
- 1 cullerada de salsa de soja