concurs-cuina Portlet

Torna al llistat

Pastís de formatge de la iaia Maria

Maria de Montserrat Oliveras i Ballús

  1. En un bol gran, barregeu el sucre i la farina. Afegiu-hi els tres iogurts, el formatge cremós i els ous, i bateu-ho fins que quedi una massa homogènia. 
  2. Poseu la massa en un recipient d’uns 7 cm d’alçada i, si voleu, poseu-hi panses de Corint per decorar.
  3. Escalfeu el forn a 170 ºC i coeu-hi el pastís entre 30 i 50 min (depèn del forn). No obriu el forn fins 30 min, com a mínim, després que s’hagi acabat la cocció, i punxeu el pastís amb un escuradents llarg per saber si està cuit. 
  4. Deixeu refredar el pastís fora del forn. El podeu conservar a la nevera abans de servir-lo. 

Autor

Maria de Montserrat Oliveras i Ballús

Número de persones

Ingredients

  • 2 iogurts naturals
  • 1 iogurt de llimona
  • 250 g de formatge cremós
  • 5 cullerades de farina de blat
  • 9 cullerades de sucre 
  • 3 ous  
  • panses de Corint

LINK BASES LEGALS

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.