correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Pastís de formatge de la iaia Maria
Maria de Montserrat Oliveras i Ballús
- En un bol gran, barregeu el sucre i la farina. Afegiu-hi els tres iogurts, el formatge cremós i els ous, i bateu-ho fins que quedi una massa homogènia.
- Poseu la massa en un recipient d’uns 7 cm d’alçada i, si voleu, poseu-hi panses de Corint per decorar.
- Escalfeu el forn a 170 ºC i coeu-hi el pastís entre 30 i 50 min (depèn del forn). No obriu el forn fins 30 min, com a mínim, després que s’hagi acabat la cocció, i punxeu el pastís amb un escuradents llarg per saber si està cuit.
- Deixeu refredar el pastís fora del forn. El podeu conservar a la nevera abans de servir-lo.
Autor
Maria de Montserrat Oliveras i BallúsNúmero de persones
Ingredients
- 2 iogurts naturals
- 1 iogurt de llimona
- 250 g de formatge cremós
- 5 cullerades de farina de blat
- 9 cullerades de sucre
- 3 ous
- panses de Corint