correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Niu fet amb cor
Laila Cuba González
- Retireu el greix i la membrana que cobreixen el cor i talleu-lo a trossos fins. Reserveu-los.
- Peleu el gingebre (rasqueu-lo amb un ganivet) i talleu-lo a làmines fines. Reserveu-lo.
- Tritureu l’all en un morter i afegiu-hi el pebre vermell, la sal, el pebre negre, el comí, el vinagre i el gingebre. Barregeu-ho amb el cor i macereu-ho 2 h, com a mínim.
- Talleu la ceba a la juliana i sofregiu-la fins que quedi gairebé caramel·litzada, a foc baix. Incorporeu-hi el cor macerat i coeu-ho fins que quedi ben cuit i les làmines de gingebre es caramel·litzin.
- Per als nius de formatge: poseu una capa de formatge ratllat en una paella de 20 cm, a foc baix, i espereu que quedi desfet (5 min, aproximadament).
- Cobriu un bol resistent a la calor amb paper vegetal i poseu-li la làmina de formatge, per donar-li forma de niu. Poseu-la al forn fins que quedi daurada.
- Talleu els alvocats i barregeu-los amb els créixens. Afegiu-hi sal i oli d’oliva, i barregeu-ho amb la carn. Poseu la mescla al niu de formatge i serviu-lo.
Autor
Laila Cuba GonzálezNúmero de persones
Ingredients
- 1 cor de vedella d’1 kg
- ½ cullerada de pebre negre
- 1,5 cullerades de comí
- 5 grans d’all ratllats
- 15 g de gingebre
- ¾ de tassa de vinagre
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 ceba grossa
- sal
- oli d’oliva verge extra
- 250 g de créixens
- 2 alvocats
- 150 g de formatge ratllat