concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Crema freda de la Violette

Raquel Abad Coll

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes.
  2. Renteu els porros i talleu-los a rodanxes fines.
  3. Escalfeu la mantega a part i afegiu-hi els porros. Deixeu que es vagin sofregint, però sense que arribin a agafar color. Afegiu-hi el brou i la llet, les patates, sal i pebre, i deixeu-ho coure 25 min.
  4. Al final de la cocció, afegiu-hi la nata i tritureu-ho tot junt fins que quedi una crema ben fina. Deixeu-la refredar a la nevera i, quan la serviu, afegiu-hi fulles de julivert per sobre, una culleradeta de nata i les tiretes de pernil ibèric ben fines.

Autor

Raquel Abad Coll

Número de persones

4

Ingredients

  • 600 g de patates vitelotte
  • 2 porros (només la part blanca)
  • 20 g de mantega
  • 750 ml de brou de pollastre
  • 200 ml de llet
  • 150 ml de nata líquida
  • pernil ibèric tallat a tires
  • sal
  • pebre negre acabat de moldre

 

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.