correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Crema de llenties vermelles i llet de coco
Edith Gallardo Ferré
- Esbandiu les llenties amb un colador.
- Poseu una olla al foc amb l'oli d'oliva. Piqueu la ceba, el gingebre i l'all.
- Sofregiu-ho tot a foc suau fins que la ceba quedi transparent (uns 15 min, aproximadament).
- Afegiu-hi la canyella i remeneu-ho uns minuts, perquè deixi anar l’aroma i el sofregit se n'impregni.
- Incorporeu-hi el tomàquet triturat, salpebreu-ho i coeu-ho 10 min.
- Afegiu-hi la llet de coco, remeneu-ho bé i incorporeu-hi les llenties. Deixeu-les ofegar un parell de minuts i cobriu-ho amb aigua, i que quedi un parell de dits per sobre.
- Coeu-ho a foc suau fins que les llenties estiguin fetes (15-20 min).
- Afegiu-hi la cúrcuma i tritureu-ho. Podeu rectificar-ne la quantitat de líquid segons la consistència que us agradi més, afegint aigua o llet de coco.
- Corregiu-ho de sal i serviu-ho amb un rajolí de llet de coco, oli d'oliva i fulles de julivert (opcional).
Autor
Edith Gallardo FerréNúmero de persones
Ingredients
- 250 g de llenties vermelles
- 200 g de tomàquet natural triturat
- 100 ml de llet de coco
- 1 l d'aigua mineral
- 1 ceba petita
- 1 gra d'all
- 1 trosset de gingebre fresc
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 culleradeta de cúrcuma en pols