correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Coca de calçots
Sandra Marquié Sayagués
- Per a la coca: poseu la farina en un bol, feu-hi un forat al mig, com un volcà, i afegiu-hi la cervesa, l'oli i la sal. Barregeu-ho bé fins que quedi ben integrat (no cal amassar-ho gaire). Deixeu reposar la massa 30 min, tapada amb un drap.
- Doneu forma a la coca amb els dits, sobre una safata de forn amb paper sulfurat. Deixeu-la ben prima.
- Unteu la coca amb el romesco i col·loqueu-hi els calçots a sobre. Coeu-la al forn calent, a 190 °C, 20-25 min, fins que la coca quedi daurada.
Autor
Sandra Marquié SayaguésNúmero de persones
2Ingredients
Per a la massa:- 250 g de farina integral
- 125 ml de cervesa
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- sal
- romesco
- calçots cuits