concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Carxofes amb rossellones al cava

Frederic Fàbregas Martin

  1. Retireu les fulles exteriors de les carxofes, talleu-ne les puntes, deixeu-ne una mica de tronc i talleu-les per la meitat.
  2. Poseu les rossellones amb aigua freda unes hores. Remeneu-les de tant en tant i canvieu-los l'aigua un parell de cops.
  3. Bulliu els cors de carxofa amb força aigua amb sal, a foc mitjà, 15 min, fins que estiguin tendres però ferms (el temps dependrà de la mida de les carxofes).
  4. Daureu l'all picat en una paella amb poc oli, afegiu-hi la farina, torreu-ho uns segons i incorporeu-hi les rossellones, ben escorregudes. Regueu-ho amb el cava, coeu-ho a foc viu fins que s'obrin (llenceu les que no s’obrin), incorporeu-hi les carxofes i coeu-ho 2 min, remenant-ho amb compte. Serviu-ho calent, amb un mica de julivert picat per sobre.

Autor

Frederic Fàbregas Martin

Número de persones

4

Ingredients

  • 12 carxofes
  • 500 g de rossellones
  • 1 gra d'all
  • 200 ml de cava
  • oli d'oliva verge extra
  • 30 g de farina
  • sal
  • julivert

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.