correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Carxofes amb rossellones al cava
Frederic Fàbregas Martin
- Retireu les fulles exteriors de les carxofes, talleu-ne les puntes, deixeu-ne una mica de tronc i talleu-les per la meitat.
- Poseu les rossellones amb aigua freda unes hores. Remeneu-les de tant en tant i canvieu-los l'aigua un parell de cops.
- Bulliu els cors de carxofa amb força aigua amb sal, a foc mitjà, 15 min, fins que estiguin tendres però ferms (el temps dependrà de la mida de les carxofes).
- Daureu l'all picat en una paella amb poc oli, afegiu-hi la farina, torreu-ho uns segons i incorporeu-hi les rossellones, ben escorregudes. Regueu-ho amb el cava, coeu-ho a foc viu fins que s'obrin (llenceu les que no s’obrin), incorporeu-hi les carxofes i coeu-ho 2 min, remenant-ho amb compte. Serviu-ho calent, amb un mica de julivert picat per sobre.
Autor
Frederic Fàbregas MartinNúmero de persones
4Ingredients
- 12 carxofes
- 500 g de rossellones
- 1 gra d'all
- 200 ml de cava
- oli d'oliva verge extra
- 30 g de farina
- sal
- julivert