concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Arròs de trabucaires

Maria Salvans Dot

  1. Talleu les verdures a dauets. Poseu un raig generós d’oli d’oliva en un wok i salteu-hi les verdures a foc fort, per aquest ordre: la ceba, el porro, els pebrots, el carbassó, les pastanagues, el bròquil i l’api. Saleu-ho i remeneu-ho perquè no es cremi.
  2. Quan les verdures estiguin gairebé a punt, afegiu-hi un raig de salsa de soja i remeneu-les una mica més. 
  3. Coeu l’arròs i escorreu-lo. Barregeu-lo amb les verdures i serviu-ho.

Autor

Maria Salvans Dot

Número de persones

Ingredients

2 o 3 cebes, depenent de la mida
3/4 de porro
1 carbassó
1 pebrot verd
3/4 de pebrot vermell
2 o 3 pastanagues
1 tros de tronxo d'api
1/2 bròquil
250 d’arròs
oli d’oliva verge extra
sal
salsa de soja

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.