correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Arròs de bacallà, pèsols i carxofa
Asun Martínez Artieda
- En una cassola amb oli, fregiu les carxofes. Retireu-les.
- Feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet, a foc lent. Afegiu-hi el bacallà sec esqueixat i remeneu-ho. Quan el bacallà estigui daurat, aboqueu-hi tres tasses d’aigua per cada tassa d’arròs.
- Quan arrenqui el bull, poseu els pèsols i les carxofes a la cassola; quan torni a bullir, afegiu-hi l’arròs i una mica de pebre vermell.
- Coeu-ho el temps que calgui, segons el tipus d’arròs que hàgiu fet servir. No cal que ho saleu, perquè el bacallà ja és salat.
Autor
Asun Martínez ArtiedaNúmero de persones
4Ingredients
- 4 tasses d’arròs
- 5 o 6 carxofes
- 200 g de pèsols
- 2 cebes
- 250 g de tomàquet triturat
- 250 g de bacallà sec esqueixat
- oli d’oliva verge extra
- 12 tasses d’aigua
- 1 culleradeta de pebre vermell