concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Arròs de bacallà, pèsols i carxofa

Asun Martínez Artieda

  1. En una cassola amb oli, fregiu les carxofes. Retireu-les.
  2. Feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet, a foc lent. Afegiu-hi el bacallà sec esqueixat i remeneu-ho. Quan el bacallà estigui daurat, aboqueu-hi tres tasses d’aigua per cada tassa d’arròs.
  3. Quan arrenqui el bull, poseu els pèsols i les carxofes a la cassola; quan torni a bullir, afegiu-hi l’arròs i una mica de pebre vermell.
  4. Coeu-ho el temps que calgui, segons el tipus d’arròs que hàgiu fet servir. No cal que ho saleu, perquè el bacallà ja és salat.

Autor

Asun Martínez Artieda

Número de persones

4

Ingredients

  • 4 tasses d’arròs
  • 5 o 6 carxofes
  • 200 g de pèsols
  • 2 cebes
  • 250 g de tomàquet triturat
  • 250 g de bacallà sec esqueixat
  • oli d’oliva verge extra
  • 12 tasses d’aigua
  • 1 culleradeta de pebre vermell

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.