concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Arròs amb bacallà i verdures

Conxita Linares Peraira

  1. Renteu el bacallà i escorreu-lo. Fregiu-lo lleugerament (molt poc, perquè no quedi sec) i reserveu-lo.
  2. Sofregiu les verdures tallades a bastonets i amb una mica de sal: les pastanagues, la ceba, el pebrot i l’all, amb una mica d’oli (aneu amb compte amb la quantitat de sal que poseu a les verdures, perquè el bacallà és salat i el brou també.)
  3. Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets, pelats i tallats a trossets, i sofregiu-ho tot. 
  4. Afegiu-hi l’arròs i barregeu-lo bé amb les verdures. Immediatament, poseu-hi el brou vegetal fins que cobreixi l’arròs.
  5. Deixeu-ho coure entre 15 i 20 min. Els primers 10 min, la cocció ha de ser a foc fort, i després a foc suau. Un parell de minuts abans que s’acabi la cocció, poseu el bacallà a la cassola i per sobre tireu-hi un polsim de pebre negre mòlt.

Autor

Conxita Linares Peraira

Número de persones

Ingredients

  • 200 g de bacallà dessalat
  • 300 g d’arròs
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • ½ pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs petits
  • 2 grans d’all
  • brou vegetal
  • sal 
  • pebre negre

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.