correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Arròs amb bacallà i verdures
Conxita Linares Peraira
- Renteu el bacallà i escorreu-lo. Fregiu-lo lleugerament (molt poc, perquè no quedi sec) i reserveu-lo.
- Sofregiu les verdures tallades a bastonets i amb una mica de sal: les pastanagues, la ceba, el pebrot i l’all, amb una mica d’oli (aneu amb compte amb la quantitat de sal que poseu a les verdures, perquè el bacallà és salat i el brou també.)
- Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets, pelats i tallats a trossets, i sofregiu-ho tot.
- Afegiu-hi l’arròs i barregeu-lo bé amb les verdures. Immediatament, poseu-hi el brou vegetal fins que cobreixi l’arròs.
- Deixeu-ho coure entre 15 i 20 min. Els primers 10 min, la cocció ha de ser a foc fort, i després a foc suau. Un parell de minuts abans que s’acabi la cocció, poseu el bacallà a la cassola i per sobre tireu-hi un polsim de pebre negre mòlt.
Autor
Conxita Linares PerairaNúmero de persones
Ingredients
- 200 g de bacallà dessalat
- 300 g d’arròs
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- ½ pebrot verd
- 2 tomàquets madurs petits
- 2 grans d’all
- brou vegetal
- sal
- pebre negre