correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Amanida d'alvocat amb arròs salvatge i salmó
Auri Bel
1. Poseu a coure l’arròs salvatge, 45 min en una olla amb aigua i sal. Reserveu-lo.
2. Talleu el salmó a daus. Piqueu la ceba, el cogombret i les tàperes i barregeu-ho amb l’arròs. Poseu-hi tots els ingredients, excepte l’alvocat, i mescleu-ho bé.
3. Amb l’ajuda d’un cèrcol, podeu al centre del plat la barreja amb l’arròs. Al voltant, feu una corona amb l’alvocat i decoreu-ho amb brots verds i tomàquets cherry.
Autor
Auri BelNúmero de persones
4Ingredients
- 200 g de salmó fumat
- 2 alvocats
- 100g d'arròs salvatge
- 1 ceba tendra petita
- 50 g de cogombrets i tàperes
- 5 g de sal
- 50 ml d'oli d'oliva verge extra
- el suc de 1/2 llima o llimona
- 30 ml de salsa Worcerstershire
- 20 ml de salsa de soja
- 20 g d’olives negres picades
- tomàquets cherry per decorar
- brots verds