concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Amanida d'alvocat amb arròs salvatge i salmó

Auri Bel

1. Poseu a coure l’arròs salvatge, 45 min en una olla amb aigua i sal. Reserveu-lo.

2. Talleu el salmó a daus. Piqueu la ceba, el cogombret i les tàperes i barregeu-ho amb l’arròs. Poseu-hi tots els ingredients, excepte l’alvocat, i mescleu-ho bé.

3. Amb l’ajuda d’un cèrcol, podeu al centre del plat la barreja amb l’arròs. Al voltant, feu una corona amb l’alvocat i decoreu-ho amb brots verds i tomàquets cherry.

Autor

Auri Bel

Número de persones

4

Ingredients

  • 200 g de salmó fumat
  • 2 alvocats
  • 100g d'arròs salvatge
  • 1 ceba tendra petita
  • 50 g de cogombrets i tàperes
  • 5 g de sal
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • el suc de 1/2 llima o llimona
  • 30 ml de salsa Worcerstershire
  • 20 ml de salsa de soja
  • 20 g d’olives negres picades
  • tomàquets cherry per decorar 
  • brots verds

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.