A les nostres carnisseries trobaràs carn de proximitat, de granges compromeses al màxim amb el benestar animal. D’aquesta manera ajudem els proveïdors locals i, al mateix temps, vetllem per la teva salut i la de la teva família i a un preu molt competitiu.
Tipus de carns
Clàssiques
Vedella, porc, xai, cabrit, pollastre, indiot, ànec, conill i poltre
Ecològiques
La vedella ecològica Bruna dels Pirineus, el pollastre o el porc ecològics
Prèmiums
Com l'Angus de Nebraska, la vaca Rubia Gallega o el conill d'ulls negres
Carn bonpreu de l'ERA
És la nostra marca que t’ajudarà a identificar ràpidament la carn de proximitat que vols per a tu i la teva família. Tot el que trobis sota el segell carn bonpreu de l’ERA prové de granges i escorxadors del nostre país que compleixen amb uns criteris molt exigents pel que fa a la criança respectuosa dels animals. Tot això, combinat amb una alimentació 100 % vegetal i seguint mètodes tradicionals ramaders, ens permet obtenir un producte de màxim nivell nutricional, sostenible i amb un gust i textura excel·lents.
Professionals experts!
Acosta’t al taulell de les nostres carnisseries. A més de preparar-te la carn com ens demanis, el nostre personal t’aconsellarà com conservar-la i cuinar-la per poder gaudir-ne al màxim. Aprofita els seus coneixements i la seva experiència. Si necessites fer alguna comanda especial, en prendrem nota i te la servirem puntualment per al dia que ens demanis.
Benestar animal
A Bonpreu i Esclat estem compromesos amb el benestar animal i amb la cura que tenen els nostres pagesos dels animals i del seu entorn. El 93% dels nostres productes càrnics que trobaràs als taulells de carnisseria i a les neveres de lliure servei, disposen del certificat Welfair de benestar animal.
Carn madurada, més tendra i gustosa
T’oferim carn més tendra i gustosa, madurada entre 15 i 60 dies. La maduració de la carn de vaca consisteix en deixar reposar la carn dins de les nostres vitrines de maduració. En aquestes vitrines, es realitza un control de la temperatura, la humitat i la ventilació, per tal de potenciar el sabor, l’aroma i la tendresa de la carn. Tasta-la! És ideal per triomfar en un àpat amb els teus!