Carn madurada

Image banner 1 Image banner 2 Image banner 3 Image banner 4

Més tendra i gustosa

La maduració de la carn de vaca consisteix en deixar reposar la carn entre 15 i 60 dies dins de les vitrines de maduració. En aquestes vitrines, es realitza un control de la temperatura, la humitat i la ventilació, per tal de potenciar el sabor, l'aroma i la tendresa de la carn. Tasta-la! És ideal per als paladars més gurmets!

Referències que t'oferim

Entrecot de vaca nacional

Madurada 30 dies.
Són vaques de pastura, d'entre 6 i 16 anys, procedents de Galícia. La seva carn té una bona infiltració de greix, fet que li aporta una textura molt tendra.

Entrecot de vaca 

Madurada 30 dies.
Són vaques seleccionades des de l'origen. Tenen entre 6 i 18 anys, la seva carn té un sabor més suau i una bona infiltració de greix a la carn.

Entrecot de raça Angus

Madurada 21 dies.
Són animals criats a l'aire lliure, de raça Angus 100% certificada. Tenen 2 anys i, durant la seva criança, s'han alimentat amb un 75% de cereals purs. 

Responsive Image

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.