PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu-Esclat i Siderland presenten la cançó de l'estiu, “Un estiu per esclatar”

24/de maig/2024

Bonpreu-Esclat i Siderland presenten la cançó de l'estiu, “Un estiu per esclatar”

  • La cançó és fruit de la col·laboració entre Grup Enderrock, Siderland i Bonpreu-Esclat
  • Bonpreu-Esclat referma el seu compromís amb el territori donant veu a la música en català.

Després del seu pas pel Benidorm Fest el 2023 i d’una trajectòria iniciada l’any 2018, el duo barceloní Siderland, format per Uri Plana i Andreu Manyós, és l’encarregat d’interpretar la cançó de l’estiu de Bonpreu-Esclat: “Un estiu per esclatar”.

En to festiu i lluminós, la peça reivindica els productes de qualitat, les llargues sobretaules i el gaudi del dia a dia durant l’estiu, dels menjars cuinats a l’aire lliure a les passejades amb bicicleta, els banys a la piscina i els balls entre amics.

La cançó ja està disponible a partir d’avui, 24 de maig, a totes les plataformes digitals i també compta amb la seva versió en format videoclip, produït per Nebraska Produccions.

La peça va ser seleccionada per Bonpreu-Esclat, amb la col·laboració del Grup Enderrock, a partir d’una trentena de propostes. D’aquesta manera, la cadena de supermercats continua treballant en la seva línia de promoure el territori, la llengua i la cultura, amb la música en català com a bandera. En aquest mateix sentit i com a precedent, Grup Enderrock i Bonpreu-Esclat ja havien col·laborat anteriorment amb el projecte L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat per difondre la música emergent en català als seus establiments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.