
Canelons de carn rostida amb beixamel Nandu Jubany en safata de 6 unitats
78945-QR001

Informació del producte
Canelons de carn rostida amb beixamel.
Plat preparat refrigerat.
L'envàs conté 6 unitats.
Pes net: 750 g
Elaborat per RGSEAA: 26.021125/B per a Global Art Cooking, SL Pla de Begudà, s/n, 17857 Sant Joan les Fonts (Girona).
Ingredients / Composició
INGREDIENTS: beixamel (50 %) [llet de vaca pasteuritzada (43 %), farina de blat, mantega (llet), ceba (1,8 %), sal, vi ranci, brandi, nou moscada i pebre blanc], farciment de carn (30 %) [carn de pollastre (14 %), carn de porc, ceba (3,1 %), llet de vaca pasteuritzada (1,9 %), vi ranci, pa de pagès (farina de blat, aigua, sal i llevat), tomàquet (0,8 %), oli vegetal de gira-sol, brandi, oli d'oliva verge extra, all, sal, pebre negre i herbes aromàtiques], pasta alimentaria cuita (farina de blat, sèmola de blat, ou líquid pasteuritzat i sal), formatge Grana Padano DOP ratllat (llet) (conté conservador (lisozima d'ou)) i formatge emmental ratllat (llet).
Informació nutricional
per 100 g
Valor energètic
879 kJ / 211 kcal
Greixos
13 g
- dels quals saturats
4,9 g
Hidrats de carboni
11 g
- dels quals sucres
3,0 g
Fibra alimentària
0,9 g
Proteïnes
12 g
Sal
0,90 g
Recomanacions
CONSERVACIÓ:
Conserveu-los entre 0 i 4 °C. Una vegada obert l'envàs, protegiu-los amb paper de plàstic transparent i consumiu-los abans de 24 h.
Apte per congelar.
INSTRUCCIONS D'ÚS:
Preparació al forn: escalfeu prèviament el forn a 220 °C. Retireu l'envàs de plàstic i col·loqueu-los al forn amb la safata d'alumini, a una altura intermèdia, durant 15-20 minuts.
A continuació, gratineu-los al vostre gust.