Carnisseria

Image banner 1 Image banner 2 Image banner 3 Image banner 4

A les nostres carnisseries trobaràs carn de proximitat, de granges compromeses al màxim amb el benestar animal. D’aquesta manera ajudem els proveïdors locals i, al mateix temps, vetllem per la teva salut i la de la teva família i a un preu molt competitiu

Tipus de carns

Benestar animal

Carn madurada

Consells

Tipus de carns

Image card 1

Clàssiques

Vedella, porc, xai, cabrit, pollastre, indiot, ànec, conill i poltre

Image card 2

Ecològiques

La vedella ecològica Bruna dels Pirineus, el pollastre o el porc ecològics

Image card 3

Prèmiums

Com l'Angus de Nebraska, la vaca Rubia Gallega o el conill d'ulls negres

Carn bonpreu de l'ERA

És la nostra marca que t’ajudarà a identificar ràpidament la carn de proximitat que vols per a tu i la teva família. Tot el que trobis sota el segell carn bonpreu de l’ERA prové de granges i escorxadors del nostre país que compleixen amb uns criteris molt exigents pel que fa a la criança respectuosa dels animals. Tot això, combinat amb una alimentació 100 % vegetal i seguint mètodes tradicionals ramaders, ens permet obtenir un producte de màxim nivell nutricional, sostenible i amb un gust i textura excel·lents.

Image card

Professionals experts!

Acosta’t al taulell de les nostres carnisseries. A més de preparar-te la carn com ens demanis, el nostre personal t’aconsellarà com conservar-la i cuinar-la per poder gaudir-ne al màxim. Aprofita els seus coneixements i la seva experiència. Si necessites fer alguna comanda especial, en prendrem nota i te la servirem puntualment per al dia que ens demanis.  

Image card

Benestar animal

A Bonpreu i Esclat estem compromesos amb el benestar animal i amb la cura que tenen els nostres pagesos dels animals i del seu entorn. El 93% dels nostres productes càrnics que trobaràs als taulells de carnisseria i a les neveres de lliure servei, disposen del certificat Welfair de benestar animal.


Carn madurada, més tendra i gustosa

T’oferim carn més tendra i gustosa, madurada entre 15 i 60 dies. La maduració de la carn de vaca consisteix en deixar reposar la carn dins de les nostres vitrines de maduració. En aquestes vitrines, es realitza un control de la temperatura, la humitat i la ventilació, per tal de potenciar el sabor, l’aroma i la tendresa de la carn. Tasta-la! És ideal per triomfar en un àpat amb els teus!


Consells sobre la carn

Image card

Com triar la carn

Consells per escollir el millor tall

Image card

Punts de cocció

Els 5 punts de cocció de la carn

Image card

Com conservar la carn

Trucs per conservar-la i congelar-la


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.