BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Per només 2,98 € la ració

01/d’agost/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de meló
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona
  • 100 g de pernil 100% Duroc
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació:

  1. Pela el meló, treu-ne les llavors i talla'l a daus.
  2. En un got de batedora, tritura el meló amb el suc de llimona i sal al gust.
  3. Afegeix-hi a poc a poc l'oli d'oliva fins que emulsioni.
  4. Aboca la crema en una gerra i reserva-la a la nevera almenys 45 min perquè es refredi bé.
  5. Mentrestant, posa paper absorbent en un plat apte per a microones i reparteix-hi els talls de pernil. Posa-hi una altra capa de paper absorbent i aixafa-ho lleugerament perquè el paper quedi enganxat al pernil.
  6. Posa-ho al microones a màxima potència, 1 min, perquè les làmines quedin ben cruixents. Si cal, cou-les 10 segons més.
  7. Deixa refredar el pernil i després trosseja'l amb les mans.
  8. Serveix la crema de meló freda en bols i afegeix-hi trossos de pernil cruixent. Acaba-ho amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre negre acabat de moldre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.