BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

01/de novembre/2024

Ingredients:

  • 500 g de patates
  • 4 ous grossos
  • 500 ml d'oli d'oliva extra verge
  • Sal
  • 1 ceba grossa
  • 100 g de pernil ibèric tallat a daus

Preparació:

  1. Renta, pela i talla les patates a làmines molt fines. Fes el mateix amb la ceba, però en trossos més petits.
  2. Posa un raig d'oli d'oliva extra verge a escalfar en una paella i, quan estigui ben calent, tira-hi les patates.
  3. Fregeix-les a foc fort i, passats uns minuts, abaixa la temperatura. Remena-les de tant en tant perquè no s'enganxin i, quan estiguin una mica daurades, retira-les i escorre-les bé.
  4. Posa oli en una paella a part i cou-hi la ceba, a foc mitjà, uns minuts fins que estigui ben daurada. És important anar remenant la ceba mentre es cuina perquè no s'enganxi i es cremi.
  5. Bat bé els ous i posa-hi una mica de sal. Mescla'ls bé al bol amb les patates, la ceba i el pernil.
  6. Escalfa dues cullerades petites d'oli d'oliva verge extra i aboca-hi la barreja d'ou, patates, ceba i pernil. Cuina-ho a foc mitjà-alt 3-4 min i quan vegis que comença a quallar, dona-li la volta.
  7. Repeteix el procés amb l'altre costat de la truita, fins que quedi al teu gust.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.