BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tiramisú de festucs i llimona

09/d’abril/2021

Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de melindros durs

500 g de mascarpone

3 rovells

120 g de sucre

50 g de festucs picats

150 g de nata líquida per muntar

2 llimones

250 ml de cafè tipus moca

cacau en pols

rom

 

Preparació:

  1. En una batedora, bat els rovells d'ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegeix-hi la pela ratllada de dues llimones i els festucs picats. Barreja-ho suaument fins a integrar tots els ingredients.
     
  2. Afegeix-hi el mascarpone i continua batent-ho.
     
  3. Afegeix-hi la nata i mescla-ho amb més potència, fins que la barreja agafi una textura més etèria.
     
  4. Reserva la barreja a la nevera, dins d'una mànega de pastisseria.
     
  5. Prepara el cafè i deixa’l refredar. Afegeix-hi un rajolí de rom o un altre licor que t’agradi.
     
  6. Mulla-hi els melindros, sense que es trenquin, però que quedin ben xops. Posa’ls en un plat i cobreix-los amb la crema.
     
  7. Escampa-hi cacau en pols per sobre i deixa-ho refredar 4 h a la nevera.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.