BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals

28/de gener/2020

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals, ingredients per a 4 persones:

  • 150 g de quinoa
  • 1 porro
  • 4 branques de bimi
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Salsa de soja
  • Sal

 

Elaboració

  1. Bulliu la quinoa en abundant aigua salada. Escorreu-la, esbandiu-la i reserveu-la.
  2. Renteu les hortalisses i talleu-les a trossets (tret d’1 carbassó i 1 pastanaga). En una paella amb l’oli, sofregiu el porro a foc suau durant 5 minuts, afegiu-hi la resta d’hortalisses i coeu-les 5 minuts més. Incorporeu-hi la quinoa, apugeu el foc i salteu-ho tot durant uns quants minuts. Afegiu-hi 50 ml de salsa de soja, remeneu-ho 1 minut i retireu-ho del foc.
  3. Espunteu el carbassó i ratlleu la pastanaga que havíeu reservat. Amb un espirilitzador feu tires de les dues verdures. Salteu-les per separat i amaniu-les amb salsa de soja.
  4. Poseu un cèrcol de cuina sobre els plats i farciu-lo amb la quinoa, fent-hi pressió perquè es compacti. Desemmotlleu-ho i col·loqueu els espaguetis de verdures al damunt. Serviu-ho.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.