BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tatin de poma en got

07/d’abril/2022

Ingredients per a 4 persones

Per a la poma caramel·litzada:

  • 2 pomes Golden fermes
  • 60 g de sucre blanc
  • 1 branca de canyella

Per al crumble:

  • 20 g d’ametlla en pols
  • 20 g de farina
  • 20 g de mantega
  • 20 g de sucre morè
  • 1 pessic de sal

Altres:

  • 4 boles de gelat de vainilla

Preparació:

  1. Per a la poma: Pela les pomes i treu el cor. Talla-les en daus més o menys regulars.
  2. En una paella posa el sucre i deixa que caramel·litzi. Un cop canviï de color afegeix la poma i la branca de canyella i deixa-la coure fins que agafi un bonic color torrat (potser has de afegir un pèl d’aigua per a que s’acabi de coure). Reserva-la.
  3. Per al crumble: Barreja tots els ingredients en un bol i fes una bola. Deixa-la refredar uns 40 minuts al congelador. Un cop fred, ratlla el crumble sobre un full de paper de forn i cou-lo a 180ºC uns 10 minuts, fins que estigui cuit. Deixa refredar el crumble.

Muntatge

  1. Posa en el fons d’un got una cullerada de crumble. Afegeix per sobre la poma caramel·litzada fins a omplir la meitat del got i acaba posant una bola de gelat de vainilla al capdamunt.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.