BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

18/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

400 g de tallarines fresques
la pela d’1 llimona ratllada
200 g de coliflor
200 g de bròquil
2 grans d’all laminats
200 g de ricotta
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra


Preparació:

  1. Talla la coliflor en ramells i el bròquil a làmines fines.
  2. Bull la pasta en aigua abundant amb sal, 3 min, escorre-la i reserva-la.
  3. En una paella amb oli, daura els alls laminats, incorpora-hi la coliflor i salta-ho. Salpebra-ho.
  4. A la mateixa paella, incorpora-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls, salta-ho durant 2 min i salpebra-ho; afegeix-hi un fil d’oli i remena-ho.
  5. Serveix-ho amb una cullerada de ricotta per persona.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.