BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Suquet de rap i gambes

08/de novembre/2021

Ingredients
1 rap tallat a rodelles amb el cap 
500 g de patates velles kennebec
1 cabeça d'alls
2 tomàquets
gambes vermelles
oli d'oliva verge extra
sal
un raig de vi Banyuls

Per al fumet:
el cap del rap
gambes vermelles
2 musclos
1 ceba
alls
llorer

Per a la picada:
1 gra d'all
el fetge del rap
1 llesca de pa fregit

Per al fumet: 

  1. Posa tots es ingredients en una olla amb aigua freda. 
  2. Posa-la al foc i, quan arrenqui el bull, deixa que es cogui 20 min. Desescuma. S'ha de coure molt poc: a partir d'aigua freda, quan arrenca el bull, deixa’l uns quinze minuts. Recorda que en un fumet mai s'hi posa sal perquè el peix, la ceba i la verdura aportin gust.

Per a la picada: 

  1. Piqueu tots es ingredients al morter.
  2. Sofregeix dos alls ratllats amb oli d'oliva. Afegeix els tomàquets ratllats i un raig de vi Banyuls.
  3. Afegeix les patates esqueixades i el fumet, fins a cobrir les patates, a foc molt alt (en total s'han de coure 20 min). La patata kennebec és vella i absorbeix bé el suc. A mitja cocció, afegeixi el rap. Uns 5 min més tard, afegeix els gambes i la picada. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.