BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

03/de novembre/2020

Ingredients (4 racions)

8 seitons filetejats
80 ml de suc de llima
1 branca de coriandre fresc
50 g de ceba picada molt fina
1 tomàquet confitat 

Per al tomàquet confitat:
1 tomàquet madur
un polsim de sal
un polsim de pebre negre
sucre
oli d’oliva verge extra

Per a l’oli de coriandre:
30 ml d’oli d’oliva verge extra
5 g de coriandre fresc
un polsim de sal
1 cullerada d’aigua

Preparació:

  1. Per al tomàquet confitat: escalda i pela el tomàquet. Parteix-lo en quatre grills i posa’ls en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixa-ho deshidratar 1 h 30 min.
  2. Per a l’oli de coriandre: barreja l’oli d’oliva i el coriandre. Afegeix-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixa-ho madurar uns minuts i cola-ho. Submergeix els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marina-ho 30 min.
  3. Barreja la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daura-ho amb una mica d’oli i afegeix-hi coriandre picat. Intercala els seitons i la ceba amb l’oli de coriandre.

 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.