BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Sandvitx de pastrami amb maionesa de mostassa

Per només 3,56 € per entrepà

02/de maig/2024

Ingredients

  • 120 g de pastrami tallat a tires fines
  • 8 llesques de pa de vidre artesà
  • 80 g de formatge cremós
  • 4 cogombres
  • Brots d'alfals

Per a la maionesa de mostassa:

  • 2 rovells d'ou
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

  • Per a la maionesa de mostassa: posa els rovells en un recipient i afegeix-hi la mostassa i el suc de llimona.

  • Mescla-ho amb una batedora elèctrica i, a poc a poc, incorpora-hi l'oli d'oliva fins que emulsioni i tingui una textura densa. Rectifica-ho de sal i pebre.

  • Talla els cogombres.

  • Unta una de les llesques de pa amb el formatge cremós. A sobre, reparteix-hi el pastrami i els cogombres i la maionesa de mostassa.

  • Acaba-ho amb brots d'alfals i, finalment, tanca l'entrepà amb l'altra llesca de pa de vidre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.