BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Salmó al forn sobre porros cremosos

Per només 5,10 €

11/de març/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines
  • 3 porros
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 50 ml de nata per cuinar
  • ½ got de vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • 8 branques de cibulet fresc

Procediment:

  1. Renta i talla els porros a rodanxes d'1 cm.
  2. Escalfa un cassó i afegeix-hi 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra, el porro i un pessic de sal.
  3. Aboca-hi el vi blanc i deixa evaporar l'alcohol. Tapa-ho i cuina-ho 5 minuts a foc baix.
  4. Incorpora-hi la nata i deixa-la espessir, uns 2 minuts. Reserva-ho.
  5. Asseca els lloms de salmó amb paper absorbent.
  6. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i col·loca-hi els lloms de salmó amb la pell cap avall. Daura’ls a la paella a foc mitjà alt.
  7. Talla el cibulet molt finament.
  8. Posa un llit de porros a la base d'un plat i, a sobre, el llom de salmó amb la pell daurada cap amunt. Acaba-ho amb una mica de cibulet tallat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.