BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Rotlles de pèsols i formatge

05/d’octubre/2018

Recepta de rotlles de pèsols i formatge, ingredients per a 4 persones:

 

  • Fulls de pasta brick
  • 200g de mató
  • 200g de pèsols
  • 100g de cansalada viada
  • 1 gra d’all
  • Estragó fresc
  • Oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre

 

1 Peleu i bulliu els pèsols 1,5 min; refredeu-los. Peleu el gra d’all i piqueu-lo ben menut. Talleu la cansalada a dauets.

2 Poseu oli d’oliva en una paella petita i coeu-hi l’all i la cansalada fins que es daurin. Barregeu-ho amb els pèsols cuits i el formatge, tot remenant-ho. Salpebreu-ho i incorporeu-hi unes quantes fulles d’estragó picades.

3 Estireu els fulls de pasta i talleu-los a rectangles grossos. Unteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell, i, en un extrem, poseu-hi un cordó del preparat anterior i un parell de fulles d’estragó cap al final. Cargoleu-ho amb cura i aneu posant els cilindres resultants en una placa de forn.

4 Coeu-los 10 min al forn calent, a 210 ºC, abans de dur-los a taula, ben calents.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.