BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

26/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 12 talls de cansalada viada fumada
  • 12 llagostins
  • Ous
  • Pa torrat
  • Oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla els carbassons al llarg de manera que surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes i que hi puguis posar a sobre els altres ingredients.
  2. Una vegada esteses les llesques de carbassó, posa a sobre de cadascuna un tall de cansalada i un llagostí, pelat abans. Enrotlla-ho tot plegat, i fixa-ho amb un escuradents.
  3. Seguidament, i quan els tinguis tots preparats, passa'ls pels ous batuts i el pa torrat, i fregeix-los en una paella amb oli ben calent.

 

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.