BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de tall rodó de salmó

11/d’abril/2019

Recepta de tall rodó de salmó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 2 lloms de salmó sense espines (500 g)
  • 10 tomàquets secs
  • Alfàbrega fresca
  • 1 llimona
  • 2 llesques de pa rodó
  • 1 ou
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1. Poseu els tomàquets secs en oli la nit anterior.

2. Renteu la llimona i separeu-ne quatre rodelles fines de la part central; talleu-ne la resta a daus no gaire petits.

3. Piqueu el tomàquet sec, l’alfàbrega, i la molla de pa de les dues llesques fins a fer una pasta. Afe-giu-hi l’ou batut.

4. Poseu un dels lloms de salmó, salpebrat i amb la pell a sota, damunt de dues rodelles de llimona.

5. Escampeu-hi el preparat anterior. Cobriu-ho amb l’altre tall de salmó, amb la pell a dalt, i poseu-hi les altres dues rodelles de llimona.

6. Lligueu-ho i poseu-ho en una plata de forn untada amb oli, amb la resta de llimona pel damunt i re-gat amb un raig d’oli. Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 30 min, i aneu-ho regant amb el suc que fa-ci.

7. Presenteu el salmó tallat, acompanyat, opcionalment, de patates al vapor.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.