BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

08/de juny/2020

Tipus de plat: Primer
Dificultat: Mitjana
Temps: 10 minuts
Racions: 4

Ingredients

  • 16 sardines fresques
  • 200 g de cigrons
  • 1 llimona
  • 40 pipes de carabassa verdes
  • vinagre de poma
  • melmelada de tomàquet
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Escateu i filetegeu les sardines i submergiu-les 2 h en aigua, vinagre de poma i sal. Compteu una part de vinagre per cada tres d’aigua.
  2. Per al puré de cigrons, tritureu els cigrons bullits i emulsioneu-los amb oli d’oliva i unes gotes de llimona.
  3. A l’hora de servir el plat poseu les sardines marinades sobre una base de puré de cigrons i acompanyeu-ho amb unes quantes pipes de carabassa i una mica de melmelada de tomàquet.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.