BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de rotlles de maduixots

15/de febrer/2019

Recepta de rotlles de maduixots, ingredients per a 4 persones:

 

  • Fulls de pasta brick
  • 300 g de maduixots
  • 300 g d’ametlla en pols
  • 80 g de sucre fi
  • 150 g de mel
  • 60 g de mantega

 

1 Netegeu els maduixots sota l’aixeta i escorreu-los a fons; assequeu-los amb un drap. Retireu-ne els copolls i les parts blanques de la base. Passeu-los a un cassó amb el sucre i poseu-ho a coure, a foc suau, 10-12 min, remenant-ho fins que agafi una consistència espessa.

2 Un cop entebeït, incorporeu-hi l’ametlla en pols i 30 g de mantega. Treballeu-ho i separeu-ho en dotze porcions, donant-los forma de cilindre (us podeu ajudar de paper film per donar-los la forma).

3 Talleu rectangles dels fulls de pasta brick, de manera que pugueu posar un d’aquests cilindres en un extrem i embolcallar-los com els rotlles de primavera (plegant-ne les vores de banda i banda, cargolant-los i enganxant-los amb una mica de mantega fosa).

4 Unteu els rotlles amb la resta de mantega fosa i disposeu-los en una placa de forn. Coeu-los 10 min, a 200 ºC. 5 Escalfeu la mel en un cassó i regueu-hi els rotlles, just sortits del forn. Deixeu-los refredar abans de servir-los.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.