BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

08/de març/2019

Recepta de pasta amb musclos i pèsols, ingredients per a 4 persones:

 

  • 300 g de macarrons (o un altre tipus de pasta)
  • 400 g de musclos
  • 200 g de pèsols frescos desgranats
  • 1 cullerada de ceba picada
  • 1 gra d’all
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 40 g de parmesà
  • Anet
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre

 

1 Coeu els pèsols 4 min en aigua bullent salada i escorreu-los immediatament, aturant-ne la cocció amb aigua freda.

2 Grateu els musclos per netejar-los i poseu-los en una olla amb el vi blanc. Poseu-los al foc, tapats i a foc viu, fins que s’obrin. Retireu-los de la closca i reserveu-los en calent mentre filtreu el líquid de cocció i el deixeu reduir a la meitat per ebullició suau.

3 Escalfeu oli en una cassola i feu-hi suar l’all, just esclafat, i la ceba, sense que agafin color. Afegiu-hi els pèsols cuits, els musclos i el suc reduït, i feu que arrenqui el bull.

4 Coeu els macarrons grenyals i emplateu-los de seguida, escorreguts. Regueu-los amb una mica d’oli i repartiu-hi pel damunt els pèsols i els musclos. Remeneu-ho una mica i escampeu-hi l’anet i el formatge ratllat per sobre, en el darrer moment.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.