BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

03/de juliol/2020

Ingredients:

  • 4 làmines de pasta de lasanya
  • 300 g de carn de llonganissa trinxada
  • 3 albergínies pelades i trinxades
  • 2 cebes trinxades
  • Sal
  • Pebre negre 
  • Oli d’oliva verge extra
  • 40 g de salsa de beixamel
  • 100 g de salsa de tomàquet 
  • 100 g de parmesà

 

Preparació:

  1. Cou les làmines de lasanya i reserva-les.
  2. Fes un sofregit amb les cebes i l’albergínia i quan sigui ben confitat afegeix-hi la llonganissa.
  3. Barreja la beixamel amb la salsa de tomàquet.
  4. Muntatge: posa al plat un full de lasanya tallat a quadrats, i, al damunt, el farcit de la llonganissa, la ceba i l’albergínia. Repeteix l’operació tres vegades.
  5. Napa-ho amb la beixamel i, per acabar, pots posar-hi unes làmines de formatge parmesà.
  6. Enforna-ho 20 min i ja ho pots servir.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.