BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de cruixent de bananes

11/d’abril/2019

Recepta de cruixent de bananes, ingredients per a 4 persones:

 

  • 6 fulls de pasta brick
  • 6 bananes poc madures
  • 1 llimona
  • 120 g de mantega salada
  • 6 cullerades de melmelada d’albercoc
  • 1 cullerada de rom (opcional)

 

1 Amb un plat de cafè com a motlle, talleu discos dels fulls de pasta brick (podeu fer aquesta operació amb un tallapasta).

2 Foneu una part de la mantega salada i unteu-hi la meitat dels discos per una cara, superposant-hi un segon disc. Poseu-los en una plata adient i feu-los assecar al forn calent, a 150 ºC, 5 min.

3 Peleu les bananes, talleu-les a rodelles i regueu-les amb el suc colat de la llimona espremuda.

4 Poseu la resta de mantega en una paella i daureu-hi les rodelles de banana per una cara, 2-3 min.

5 En un cassó, poseu la melmelada amb el rom al foc i treballeu-la per deixar-la líquida.

6 Poseu un dels discos dobles al plat i, al damunt, una capa de rodelles de banana fregida. Cobriu-ho amb un altre disc i poseu-hi una segona capa de rodelles, que rematareu amb un tercer disc doble.

7 En el darrer moment abans d’anar a taula, regueu-ne la superfície amb la melmelada calenta.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.