BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de canapès de patata i formatge

05/de desembre/2018

Recepta de canapès de patata i formatge, ingredients per a 4 persones :

 

  • 8 patates petites
  • 125 g de camembert
  • 50 g de rocafort
  • Nata líquida 35% MG
  • 1 branca d’api
  • 2 fulles d’enciam sucrí (cabdells d’enciam)
  • Pebre negre

1 Peleu les patates i separeu-ne les dues o tres rodelles centrals, d’1 cm de gruix; reserveu-ne la resta per preparar un puré per a alguna altra recepta. Renteu-les i eixugueu-les; fregiu-les fins que quedin rosses per fora i cuites per dins. Escorreu-les amb paper de cuina per eliminar-ne el possible l’excés d’oli.

2 Talleu el camembert a bocins i poseu-los damunt la meitat de rodelles de patata fregida. Passeu-les pel gratinador del forn, per escalfar el formatge i fondre’l.

3 Esmicoleu o pasteu el rocafort amb nata líquida i escampeu-lo per damunt de la resta de rodelles de patata.

4 Retireu els fils de la branca d’api i talleu-la a dauets. Renteu les fulles d’enciam i talleu-les. Poseu els daus d’api per damunt del rocafort i els bocins d’enciam per damunt del camembert, poseu-hi pebre negre i serviu-ho de seguida.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.