BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de bacallà amb patates i ou

02/de març/2020

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients:

  • 700 g de morro de bacallà dessalat
  • 500 g de patates del bufet
  • 150 g d’oli d’oliva verge extra
  • 250 g d’oli de gira-sol
  • 1 gra d’all
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • 50 g de mantega
  • 1 baguet precuita
  • 4 ous

 

  1. Amb l’ajuda d’una cullera de fer boles, feu unes boletes petites de patata i fregiu-les fins que siguin ben cuites per dins i cruixents per fora.
  2. Feu bullir la resta de patates fins que estiguin ben toves, i passeu-les pel passapuré i després per la batedora, emulsionant-ho amb una mica d’oli d’oliva i rectificant-hi de sal.
  3. Poseu el gra d’all, el llorer i la farigola amb els dos olis al foc i deixeu que es vagi fent una infusió amb tots els gustos.
  4. Marqueu el bacallà pel costat de la pell i poseu-lo dins de l’oli infusionat 5 min a 65 ºC, sense deixar que arrenqui el bull.
  5. Talleu el pa congelat amb ajuda d’un tallador d’embotits, feu-ne llesques llargues i molt fines. Embolcalleu-les com si es tractés de canelons i poseu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  6. Repartiu en quatre plats el puré de patates molt calent, les boletes ben cruixents i el bacallà, i acabeu-ho posant la llesca de pa amb el rovell d’ou a dalt de tot. Així, quan el trenqueu, s’uniran tots els ingredients i s’harmonitzaran tots els sabors.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.