BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta d'espàrrecs primaverals

15/de març/2019

Recepta d'esparrecs primaverals, ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g d’espàrrecs verds no gaire gruixuts
  • 60 g de pinyons del país
  • 1 manat d’alfàbrega fresca de fulla gran
  • 2 alls tendres (opcionals)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Reserveu una dotzena de fulles d’alfàbrega per a l’acabament. Renteu la resta, eixugueu-les i piqueu-les, moderadament fines.

2 En una paella petita i amb unes gotes d’oli, daureu els pinyons a foc mitjà, 2 min, sense deixar de remenar. Reserveu-los.

3 Torneu a posar la paella al foc, a foc mitjà, amb tres cullerades d’oli. Passeu-hi els alls tendres, pelats i picats menuts, 1 min, i reserveu-los. Barregeu-los amb els pinyons i l’alfàbrega picada.

4 Talleu els espàrrecs a bocins de 2-3 cm de llarg i salteu-los a la mateixa paella fins que estiguin cuits. Salpebreu-los Repartiu-los en quatre plats calents.

5 A sobre dels espàrrecs, afegiu la mescla d’alls tendres i remateu-ho amb les fulles senceres d’alfàbrega reservades.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.