BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Púding casolà de poma

Per 3,21 € el pastís

02/de setembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 cullerades de mantega
  • 3 pomes
  • 3 tasses de nata líquida
  • 4 ous
  • 1/4 de tassa de sucre granulat
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 450 de pa de brioix
  • 4 cullerades de sucre morè

Preparació:

  1. Fon la mantega en una paella gran a foc mitjà-alt i afegeix-hi les pomes pelades i tallades a daus. Cou-les 10 min, remenant-les de tant en tant, fins que estiguin daurades.
  2. Mescla la nata, els ous, el sucre blanc i la canyella en un bol gran.
  3. Incorpora-hi el pa tallat a daus d'1 cm i deixa-ho reposar 5 min. Afegeix-hi les pomes cuites.
  4. Unta 4 motlles de porcellana petits amb mantega i espolsa-hi sucre morè.
  5. Omple'ls amb la barreja de pa i poma.
  6. Escalfa el forn a 180 °C.
  7. Cou els púdings al forn 40-45 min, fins que estiguin daurats i el punt. Deixa'ls refreda 10 min i serveix-los amb una mica de iogurt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.