BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pollastre farcit amb verdures i foie-gras

04/de desembre/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre sencer desossat per farcir
  • 100 g de foie-gras d’ànec
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 150 g de xampinyons
  • 2 ous
  • Sal
  • Pebre negre acabat de moldre
  • Brandi
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sàlvia fresca
  • Romaní fresc
  • Patates baby per acompanyar
  • Cebetes per acompanyar


Preparació:

  1. Renta i eixuga bé el pollastre. Renta, pela i pica totes les verdures i els xampinyons. Cou-los en una paella àmplia amb una mica d’oli d'oliva durant 10 minuts a foc molt suau.
     
  2. En un bol, trenca els ous i bat-los. Afegeix-hi el foie-gras esmicolat, el sofregit de verdures i les herbes aromàtiques picades. Salpebra-ho, remena-ho i reparteix-ho tot a la part interior del pollastre. Per enrotllar-lo, segella les vores cosint-les i després introdueix-lo en una malla.
     
  3. Posa’l en una safata de forn juntament amb les patates de guarnició i les cebetes pelades. Salpebra-ho, rega-ho amb una mica d’oli d'oliva i brandi. Afegeix-hi la resta de les aromàtiques.
     
  4. Cou-ho al forn preescalfat a 160 °C durant unes 3 hores, fins que el pollastre quedi cuit i estigui daurat. Ves regant-ho de tant en tant. Retira-ho del forn i serveix-ho.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.