BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pollastre a la mostassa

07/de juny/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 ceba picada a la brunesa
  • 4 grans d'all 
  • 1/2 cullerada sopera de mostassa en gra
  • 100 g de nata 35% M.G
  • 1 got de vi blanc
  • 2 cullerades soperes de mostassa antiga
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 1 brot de farigola fresca
  • 2 cullerades de farina
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre mòlt

Preparació

  1. Salpebra les cuixes de pollastre i enfarina-les lleugerament.
  2. Daura-les en una cassola amb un rajolí d'oli uns minuts fins que quedin ben rosses. Retira-les i reserva-les.
  3. Daura a la mateixa cassola amb una mica d'oli, els alls sencers però xafats amb la ceba picada.
  4. Quan la ceba agafi color afegeix el vi blanc i deixa coure fins que s'evapori l'alcohol.
  5. Incorpora les cuixes de pollastre reservades, afegeix el brou fins a cobrir, la nata, els grans de mostassa, la mostassa antiga i la farigola.
  6. Deixa-ho coure una hora i mitja aproximadament a foc suau i tapat.
  7. Rectifica de sal si cal al final.


 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.